Шановний клієнт! Ви переглядаєте сайт українською мовою.

Оберіть мову, якою вам зручно користуватись.

Ви завжди можете змінити мову, скориставшися перемикачем у боковому меню.

Залишити відгук

Відгуки клієнтів про наш сайт

Будь ласка, повідомте нам свої враження, для нас це дуже важливо.

Залишити відгук

Ярослав 13 квітня 2021
Непорозуміння,яке виникло,було вирішено. Відповіли миттєво.Дякую за розуміння. Рекомендую робити покупки.
Аптека 9-1-1
Добрий день, Ярослав! Дякуємо за Вашу довіру і Ваш відгук, бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я!
Наталія 12 квітня 2021
Доброго дня! Дякую за швидку доставку! Всё чудово, як завжди. Безкоштовна доставка дуже дуже приємно особливо коли на дитину платять 96 грн допомоги! Гарних Вам покупців!!
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Наталія. Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися приємним враженням. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Пилипчук Ярослав 12 квітня 2021
Зробив замовлення номер 40255639 зубна паста парадонтакс класична,а прислали-парадонтакс без фтору новий смак. Ви,що там читати не вмієте,чи, не хочу грубо висловлюватися. У мене дуже неприємне враження.
Аптека 9-1-1
Добрий день, Ярослав! Ми приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Очікуйте, найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення даного питання. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Інна 12 квітня 2021
Дякую за заказ, швидко, якісно, зручно рекомендую.
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Інна! Дякуємо Вам за відгук. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Гапоненко Вадим 11 квітня 2021
Спасибо АПТЕКА 9-1-1 за отличный сервис. Мне по ошибке не положили мазь. Я подал заявку, позвонили, извинились, и выслали недостающий товар.
Аптека 9-1-1
Добрый день, Вадим. Спасибо Вам за отзыв. Желаем Вам крепкого здоровья!
Світлана 10 квітня 2021
Доброго дня. Сьогодні отримала замовлення. Замовляла полівітаміни Прегна - 5, замовила дві упаковки і оплатила онлайн, а прийшла тільки одна!!! Дуже сильно засмучена.. ( Думала, що знайшла хороший сайт, щоб зручно замовляти ліки, але розчарувалась.. ...
Аптека 9-1-1
Добрий день, Світлана! Ми приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Очікуйте, найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення даного питання. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Ефремов Евгений 9 квітня 2021
День добрый! Получил заказ, спасибо)
Аптека 9-1-1
Евгений, благодарим Вас за отзыв и желаем Вам и Вашим близким крепкого здоровья!
Ольга 7 квітня 2021
Здравствуйте, сегодня 7 апреля около 14:40 я получила свой заказ под номером 40616449.Заказала 3 упаковки таблеток коллаген к здоровью, а прислали одну, заплатила как за 3. Зачем обманываете людей, САЙТ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Аптека 9-1-1
Добрый день, Ольга! Ожидайте, в ближайшее время с Вами свяжется наш менеджер для решения данного вопроса. Желаем Вам крепкого здоровья!
Ирина 6 квітня 2021
Добрый день. Пользуюсь сайтом достаточно давно и не разу об этом не пожалела. Качество, скорость, удобство. Заказываю не только для себя, но и маме в другой город с доставкой прямо домой. А вот сегодня моя любимая Аптека 911, порадовала меня очередной раз. Я заказала тест-полоски для глюкометра и ошиблась в указании марки. Позвонила на горячую линию и рассказала о своей проблеме. В тот же день со мной связалась менеджер отдела контроля качества Татьяна и сделала все возможное и не возможное чтоб помочь мне в решении моего вопроса. Очередной раз убедилась, что Аптека 911 - заботится о своих покупателя на высшем уровне. Особую благодарность хочу выразить Татьяне из отдела контроля качества за внимание, вежливость, оперативность и качественную работу.
Аптека 9-1-1
Ирина, благодарим Вас за отзыв и желаем Вам и Вашим близким крепкого здоровья!
Наталія 5 квітня 2021
Як завжди все супер!! Дякую Вам велике за швидку і безкоштовну доставку!!!
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Наталія. Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися приємним враженням. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Завантаження
Промокод скопійовано!