Залишити відгук

Відгуки клієнтів про наш сайт

Будь ласка, повідомте нам свої враження, для нас це дуже важливо.

Залишити відгук

Олег 17 червня 2024
Швидкий та якісний сервіс. Рекомендую!
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Олег. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Шеліст Марія 15 червня 2024
Доброго вечора. Замовила перший раз у Аптеці 911. В четвер замовила, в п'ятницю вже мама отримала. Зразу після оплати передзвонили та подякували за замовлення. Дуже приємно. Побільше вам клієнтів. Творчих натхнень. Миру. Міцного здоров'я вам та вашим близьким. Рекомендую. Будемо обов'язково ще замовляти.
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Марія. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Ольга 15 червня 2024
Дуже вдячна працівникам аптеки . Завжди заказую ліки онлайн це швидко і доступно . Обслуговування в аптеці проводять гарно. Бажаю всім працівникам здоров'я та мирного неба.
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Ольга. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Олена 14 червня 2024
Сайт зручний, завжди є скидки і можна скористатися промокодом!
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Олена. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Дарія 13 червня 2024
Обслуговування супер,замовила увечері зранку вже відправили,дякую!
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Дарія. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Владислав 11 червня 2024
Усі параметри обслуговування на високому рівні, великий асортимент, завжди поруч.
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Владислав. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Alina 3 червня 2024
Гарне обслуговування, приємний фармацевт, прийду ще, дякую 🙂
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Alina. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Валентина 31 травня 2024
Добрий вечір. Сьогодні забрали посилку з ліками . Забирала не я, тому одразу не перевірила . Виявилось , що не достатньо однієї ураковки ліків . А саме тіара тріо. Пілскажіть що робити в такій ситуації?
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Валентина. Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання. Приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Бажаємо Вам міцного здоров'я.
Лариса 31 травня 2024
Все супер. Ввічлива дівчина на касі. Вже другий раз бронюю товари і отримую по знижці.
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Лариса. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Наталія 31 травня 2024
Дуже вдячна лікарю Панченко Наталії Володимировні за професійність, уважність та чуйність. Консультація була з приводу використання засобів після укусів комах, підбору засобів при подразненні шкіри та сумісності медпрепаратів.
Аптека 9-1-1
Доброго дня, Наталія. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я

УВАГА! Ціни актуальні лише в разі оформлення замовлення в електронній медичній інформаційній системі Аптека 9-1-1. Ціни на товари в разі купівлі безпосередньо в аптечних закладах-партнерах можуть відрізнятися від тих, що зазначені на сайті!

Завантаження
Промокод скопійовано!